Om oss

Mittemellan Öjersjö och Mölnlycke och med Delsjöns fantastiska natur bokstavligen precis runt hörnet ligger Starkare CrossFit. Vi som äger Starkare heter Angelica och Bernice, en avdankad ryttare som hittade kärleken i CrossFit och en hårt arbetande ekonom och småbarnsmamma. Vi upptäckte båda CrossFit runt 2014 och har varit fast sedan dess. Efter många, många år av coachande på andra boxar har vi tagit steget och öppnar eget. Vårt mål är att hjälpa andra, oavsett bakgrund, mål eller ålder, att bli den bästa versionen av sig själva. Vi är så stolta över vår sprillans nya box och vi hoppas att vi får se just dig hos oss! Headcoach/ägare

Angelica Meurk

Angelica är förmodligen den person du kommer träffa oftast. Hon arbetar heltid med Starkare CrossFit och ansvarar för... det mesta egentligen med undantag för barn- och ungdomsträning, vilket Bernice tar hand om. Så har du en fråga eller en fundering, prata med Angelica!


angelica@starkarecrossfit.se

UTBILDNINGAR


CrossFit L1 2015

Eleiko Functional Trainer 2018

Eleiko Strength Coach 2019


Barn- och Ungdomscoach/ägare

Bernice Wellsted

Om du har barn eller ungdomar som vill träna CrossFit kommer du primärt att ha kontakt med Bernice. Att få bidra till att stärka barn och ungdomars hälsa är Bernice passion. 


bernice@starkarecrossfit.se 

UTBILDNINGAR


The Brand X Method 2017

Advanced Kids Certification 

Youth Barbell Certification
  

Coach

Camilla Hall

UTBILDNINGAR


Friskis&Svettis steg 1 och 2 

Eleiko powerlifting

Tyngdlyftning steg 1

Mens och träning 

Åldersanpassad träning före och efter puberteten 

Strong girls acadamy

Coach

Johanna Franzén

UTBILDNINGAR


Tyngdlyftning steg 1
Mens och träning
Strong girls academy