VÅRT UTBUD

CROSSFIT CLASS

Vi jobbar i grupper med max 14 personer och våra träningspass (WOD:s) är alltid instruktörsledda av en ubtbildad coach. Det gör att du som tränande får grundlig vägledning, stor uppmärksamhet och kan utvecklas i din träning och mot dina mål! 

Passens innehåll varierar från gång till gång, men oftast så består de av uppvärmning, teknik- och/eller styrkedel samt en wod.


CF BEGINNER  CLASS

Är du sugen på att börja med Crossfit men tycker att det känns lite läsktigt att gå på "vanliga" pass? I så fall rekommenderar vi dessa som vi har varje tisdag och torsdag 18.15 - 19.15. På dessa pass sänker vi svårighetsnivåb och tar allt lite lugnare.CROSSFIT KIDS 6-12 ÅR

CrossFit Kids-programmet lär ut rätt teknik i träningspass som är olika varje gång med stort fokus på att ha kul. Dessa 30-45 minuters långa pass kommer att innehålla en dynamisk uppvärmning, teknikdel, högintensiv del samt avslutning med lek.

Våra pass kommer att innehålla funktionella rörelser som är grundläggande för allt som barnen behöver göra när de leker eller idrottar som till exempel drar, trycker, springer, kastar, klättrar, lyfter och hoppar. Barnen lär sig grundrörelser som benböj, armhävningar, pull-ups, klättring, hoppning och grundläggande gymnastiska rörelser.

Vi uppmuntrar inte användningen av tyngdlyftning för barn, men betonar snarare rörelsen utan tung belastning. De flesta barn lyfter inte en skivstång tills de är väl etablerade i en CrossFit Teens-klass.

Istället för vikter använder vi främst PVC-rör eller lätta hantlar. Säkerhet är viktigast och vi vill uppnå perfekta rörelser, som utförs konsekvent.

CROSSFIT TEENS 13-17 ÅR

Vi riktar oss dels till ungdomar som ser CrossFit som ett komplement till sin primära sport, men även till ungdomar som inte tidigare tränat. Vår målsättning är att ungdomar tidigt ska få upp intresset för mångsidig träning som består av kondition, styrketräning, gymnastik och rörlighet. Vi vill också att träningen ska känns roligt, utmanande och något som finns med under hela livet. Träningen är förpackad i ett roligt och lekfullt format som är anpassat efter ungdomarnas ålder och eventuella andra sporter.  

FÖRETAGSTRÄNING

Vi på Starkare CrossFit kan erbjuda dig och dina kollegor ett roligt sätt att skapa en bättre sammanhållning på och samtidigt ge er chansen att upptäcka CrossFit som träningsform. Träningen skräddarsys utifrån era behov, oavsett om det är att prova på CrossFit för första gången eller om det är att ha ett återkommande pass under en längre tid. Ni behöver varken vara i "bra form" eller ha stora förkunskaper. Vi kan lova er att ni kommer att gå ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av! 

Vi erbjuder ett 60 min gratis prova-på pass för dig och dina kollegor. Tid kommer vi överens om tillsammans. 

Nästa steg, om ni vill fortsätta träna hos oss som ett företag, är att vi kommer överens om tider som passar bägge parter och antal pass. 


Pris: 1500:-/pass för grupp om 10 personer. 

Är ni fler än 10? Hör av er till oss så återkommer vi med offert.